6th Annual Asset Liability Management Academy

Upravlja li vaša institucija adekvatno kamatnim rizikom u knjizi banke u sferi izazova globalne pandemije, makroekonomske situacije i ovisno o veličini institucije upravljate li Pillar I zahtjevom ili ste spremni za iskorak u sofisticiraniju metodu i implementaciju Pillar II?

Jeste li svjesni činjenice da dolazi novi Basel IV standard apostrofiran u očekivanim izmjenama Europskog zakona o bankama (CRD VI / CRR III)?

U kojoj mjeri ste spremni na regulatorne izmjene vezane za kamatni rizik u knjizi banke čija primjena je obligatorna i u primjeni od 2021. godine (s implementacijom CRD V / CRR II paketa)?

Koliko uspješno i koliko adekvatno ispunjavate iznimno komplicirane regulatorne zahtjeve i usporedno upravljate tržišnim rizicima kojima ste izloženi u ovim izazovnim okolnostima?

Još uvijek tražite način kako u potpunosti uskladiti operativno upravljanje tržišnim rizicima sa spomenutim naraslim regulatornim zahtjevima pazeći pri tome na ukupnu profitabilnost poslovanja vaše institucije?

Op2M nudi rješenja i odgovore i stoga Vas pozivamo da nam se pridružite na virtualnom izdanju šestog po redu specijalističkog edukacijskog programa:

 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Date

Feb 23 - 25 2022

Time

11:00 - 16:00

No Comments

Give a comment