Izjava o korištenju podataka

Zaštita Vaše privatnosti za Op2M d.o.o. izrazito je važna. Op2M d.o.o. prikuplja samo nužne, osnovne podatke o posjetiteljima koji su potrebni za ispunjenje naših obveza. U nastavku pročitajte Op2M d.o.o. Izjavu o korištenju podataka posjetitelja web stranice.

Informacije koje se prikupljaju o posjetiteljima web stranice

– Kolačići

Ova web stranica prikuplja i koristi osobne podatke koristeći Google alate za praćenje interakcije korisnika. Koristimo podatke isključivo za Op2M d.o.o. marketinške svrhe. Podaci koje bilježimo ne mogu Vas osobno identificirati. Onemogućavanje kolačića na vašem internetskom pregledniku zaustavit ćete praćenje Vašeg posjeta na Op2M web stranici.

– Kontakt obrazac

Ako nas kontaktirate preko web obrasca, sve unesene informacije bit će nam poslane putem Simple Mail Transfer Protokola (SMTP), a sadržaj će biti šifriran jer na webu koristimo SSL certifikat.

– Newsletter

Ako želite primati Op2M aktualnosti na e-mail adresu trebate ispuniti formular za prijavu na newsletter listu koja se nalazi na softverskoj platformi koja tvrtki Op2M d.o.o. pruža usluge e-mail marketinga. Softverska platforma koju koristimo pažljivo je odabrana te je u skladu sa zakonskim propisima o zaštiti osobnih podataka u EU.

Vaše podatke koje ispunite u prijavnom formularu za primanje Op2M newslettera koristimo isključivo da bi vas obavijestili o događanjima na web stranici.

U bilo kojem trenutnu možete se odjaviti s liste za primanje newslettera preko linka koji se nalazi u svakom newsletteru kojeg šaljemo ili slanjem emaila sa zahtjevom za odjavu na: info@op2m.eu.

Vaši podaci nalazit će se unutar baze podataka softverske platforme dokle god Op2M d.o.o. koristi usluge softverske platforme za email marketing ili dok ne zatražite odjavu s newsletter liste. Osobe mlađe od 16 godina moraju dobiti pristanak roditelja kako bi ispunili uvjete za prijavu na Op2M newsletter.

– Prijava na specijalističke edukacijske programe

Želite li se prijaviti na Op2M specijalističke edukacijske programe Op2M će od Vas tražiti da ispunite prijavni obrazac (registration form) koji služi da Vas informiramo o postupku prijave, za izdavanje Ponude za Vaše sudjelovanje na edukacijskom programu kao i za izradu Računa. Prijavni obrazac (registration form) možete preuzeti s Op2M web stranice ili iz maila, ako smo Vam ga poslali direktno.

Ispunjavanjem prijavnice dajete svoj pristanak za javnu objavu fotografija i video snimaka s edukacije, kao i naziva tvrtke u kojoj radite i koji će biti korišteni isključivo u marketinške svrhe tvrtke Op2M d.o.o. Vašu mail adresu uključit ćemo i u listu za primanje newslettera obzirom da ispunjenom prijavnicom iskazujete svoje zanimanje za Op2M usluge. U svakom trenutnu moći ćete se odjaviti s liste za primanje newslettera.

– Prijava za predavače

Želite li se prijaviti kao predavač Op2M edukacijskih programa zatražit ćemo od Vas popunjavanje prijavnog obrasca na web stranici. Nakon uspješne prijave primit ćete na mail adresu, koju navedete unutar prijavnog obrasca, poruku o uspješno zaprimljenoj prijavi za Op2M predavača. Podaci koje ispunite služe isključivo za razmatranje potencijalne suradnje predavačice/predavača s Op2M u sklopu Op2M/Trainer linije usluga.

Zaključne odredbe

Web stranica sadrži informacije o aktualnostima i uslugama koje nudi  Op2M d.o.o. Tvrtka Op2M d.o.o. ne može preuzeti odgovornost za eventualne štete nastale uporabom informacija s ovih stranica u svrhe koje izlaze izvan okvira njihove predviđene namjene. Op2M d.o.o web stranica koristi zaštićeni protokol SSL kako bi pružio siguran način korištenja web stranice. Op2M d.o.o. ne može se smatrati odgovornim za zlouporabe za koje se ne može utvrditi da su nastale kao posljedica tehničko-sigurnosnog propusta sustava.

U slučaju kršenja korištenja podataka obavijestit ćemo sve relevantne osobe i nadležna tijela u roku od 72 sata od detektiranja prekršaja.

Op2M d.o.o. može mijenjati ovu izjavu o korištenju podataka s vremena na vrijeme u skladu sa zakonodavstvom ili razvojem industrije. Izjavi uvijek možete pristupiti na Op2M web stranici.

Dostupni smo za Vaše upite na email kontaktu info@op2m.eu ili tel: +385 1 8000 595

Op2M d.o.o., Strojarska cesta 20, 10 000 Zagreb, Hrvatska MB:04148541 OIB: 05789083851 upisano u sudski registar Trgovačkog suda u Zagrebu pod brojem MBS: 080888976.

Temeljni kapital iznosi 20.000,00 kn i uplaćen je u cijelosti. Osnivač i jedini član društva: Stjepan Anić.

IBAN: HR8324020061100684694 kod Erste&Steiermärkische Bank d.d., Zagreb, OIB: 23057039320

SWIFT: ESBCHR22 PDV ID: HR05789083851