Op2M/Trainer

Uskladite svoje edukacijske potrebe s poslovnim ciljevima i vrijednostima!

Mnogo je lekcija koje bismo trebali naučiti iz poslijednje dvije godine krize, najvažnija od njih je, po mom mišljenju, ona da su važni ljudi.
— Emilio Botín, predsjednik Uprave Banco Santander

Mi u Optom-u vjerujemo da edukacija čini bitan dio suvremene strategije upravljanja financijskom institucijom. Zbog toga smo osmisliti Op2M/Trainer – uslugu osmišljenu s ciljem da osigura pojedincima i organizacijama održavanje koraka s razvojem ključnih područja unutar brzo mijenjajućeg financijskog sektora

Op2M/Trainer predstavlja cjeloviti edukacijski program koji će vašem managementu i zaposlenicima omogućiti da podignu razinu ekspertize u područjima iz kojih dolaze glavne prijetnje vašem poslovanju, na onu razinu koja će im osigurati optimalno upravljanje poslovanjem te posljedično ostvarivanje postavljenih ciljeva.

Primarni fokus Op2M/Trainer usluge je pomoći vam uskladiti vaše edukacijske potrebe s poslovnim ciljevima i vrijednostima. Spektar tema pokrivenih Op2M/Trainer uslugom redovno osvježava tim sastavljen od iskusnih eksperata–praktičara, konzultanata te dokazanih predavača iz svojih područja, što osigurava da teme ostanu relevantne te da u svakom trenutku nastoje odgovoriti na goruća pitanja iz branše.

Saznajte više...

Postanite PREDAVAČ suradnik

Pridružite se Op2M timu kao predavač suradnik u sklopu naše Op2M/Trainer linije usluga. Ukoliko ste zainteresirani za ovakav vid suradnje molimo Vas da ispunite formular za prijavu.Više informacija »