Edukacijski programi 2022.

Op2M Vas poziva na specijalističke edukacijske programe (1Q/2Q2022)

Sa zadovoljstvom Vas pozivamo na planirane specijalističke edukacijske programe u 2022. godini. (live ili on-line ovisit će o razvoju epidemiološke situacije). U sklopu naše Op2M/Trainer linije usluga namijenjene specijalistima i menadžerima iz područja upravljanja portfeljem, sredstvima, aktivom i pasivom i likvidnošću, regulatornom uskladom, te svim tipovima rizika kojima su financijske institucije izložene u svom poslovanju, kao i ostalim profesionalcima koji žele graditi bazu svojih postojećih znanja i vještina, putem razvijanja kritičkog razmišljanja i prijenosa fokusa na metode provjerene u praksi

Op2M/Trainer otvoreni edukacijski programi sadrže module strukturirane prema aktualnim potrebama financijskih profesionalaca i praktičara. Izniman odaziv polaznika edukacijskih programa dokaz je važnosti i potrebe održavanja ovakvih vrsta regionalnih event-a, na kojima polaznici imaju priliku razmijeniti različita znanja i iskustva i na taj način učiniti dosadašnje poslovanje svoje institucije još uspješnijim i ujedno za sebe stvoriti konkretnu dodanu vrijednost.

Prenosimo neke od brojnih impresija sudionika Op2M specijalističkih edukacijskih programa:

NAJAVA Op2M SPECIJALISTIČKIH EDUKACIJA U
2022. GODINI (1Q/2Q 2022)

8th Annual Insurance Risk Management Academy

MjestoZagreb, hotel Antunović

Datum: 06. – 08. 07. 2022.

Naknada za sudjelovanje:

neto 3.950,00kn + PDV (25%) – sudionici iz RH
neto 523,00€ + PDV (25%) – sudionici iz SEE

Napomene:

  • Istaknute cijene su informativne i podložne promjeni bez prethodne najave. Za dodatne informacije i konkretan upit molimo kontaktirajte nas na prijave@op2m.eu te broj telefona +385 1 8000 595 ili 099 4832 101.
  • Naknada za pohađanje pokriva sudjelovanje za sve dane edukacijskog programa uz korištenje konferencijske dvorane, pripadni radni materijal u tiskanom obliku, blok, olovku, osvježenja uz kavu/čaj u pauzama, ručak te certifikat o sudjelovanju.
  • Naknada za sudjelovanje ne uključuje troškove smještaja, niti Op2M d.o.o. kao organizator edukacijskog programa osigurava smještaj sudionika. Sudionici mogu rezervirati hotelski smještaj (noćenje s doručkom) u Hotelu u kojem će se edukacijski program i održati i to po preferencijalnim cijenama.

Svim ključnim zaposlenicima i menadžerima financijskih institucija, odnosno svim suvremenim financijskim profesionalcima i praktičarima koji žele na brz i učinkovit način premostiti jaz između klasičnih znanja i dramatično promijenjenih potreba vezanih uz stvarno poslovanje.

Obrazac za predbilježbu možete naći na stranicama tvrtke Op2M. Molimo Vas da prijave šaljete na prijave@op2m.eu.

Registracijski Obrazac

Op2M logoTvrtka Op2M svojim partnerima pomaže u transformaciji poslovanja čineći ga optimalnijim, a time i održivijim, te sigurnijim. U svom se pristupu poslovnim problemima Op2M koristi ekstenzivnom razinom ekspertize temeljene na višegodišnjem iskustvu unutar financijske industrije. Pri tom, kroz suradnju koja je u potpunosti prilagođena potrebama Vaše organizacije, kreira cjelovita rješenja, koja se razmjerno brzo implementiraju te, uz osiguranje prijenosa relevantnih znanja, produciraju konkretan i pozitivan učinak na poslovanje.

Vjerujemo da u našoj paleti usluga, strukturiranoj kroz tri programa:

Op2M/Advisor – Prijenos stručnih znanja kroz široki spektar konzultantskih usluga, te osmišljavanje i implementacija najboljih rješenja za Vašu organizaciju
Op2M/RiskExpert-On-Demand – usluga brzog unajmljivanja eksperata s ciljano odabranim tipovima ekspertize i razinama iskustva iz industrije, kao i njihovo ‘posuđivanje’ uzduž cijele organizacije
Op2M/AskOptom– u vrlo kratkom roku dobivanje konkretnog, intuitivanog i jednostavno razumljivog odgovora na predmetno pitanje, što klijenta u vrlo kratkom roku vraća u njegov i onako pretrpani, raspored rješavanja operativnih zadataka
Op2M/VirtualOptom– svi naši standardni programi usluga sad su dostupni putem VideoConf, web i e-mail kanala koji omogućuju neizravni način komunikacije
Op2M/Trainer – Edukacijski programi skrojeni na temelju razumijevanja Vaših kompetencijskih potreba
Op2M/SystemArchitect – Osmišljavanje sistemske arhitekture, sposobne ispuniti identificirane poslovne zahtjeve i prioritete, temeljene na analizi postojeće informacijsko-tehnološke infrastrukture, možete pronaći upravo ono što je Vašoj instituciji u ovom trenutku potrebno.

˝ Znanje je blago bez težine; nikada ga nema toliko da bude preteško. ˝

kineska poslovica
Op2M d.o.o., Strojarska cesta 20, 10 000 Zagreb, Hrvatska MB:04148541 OIB: 05789083851 upisano u sudski registar Trgovačkog suda u Zagrebu pod brojem MBS: 080888976.

Temeljni kapital iznosi 20.000,00 kn i uplaćen je u cijelosti. Osnivač i jedini član društva: Stjepan Anić.

IBAN: HR8324020061100684694 kod Erste&Steiermärkische Bank d.d., Zagreb, OIB: 23057039320

SWIFT: ESBCHR22 PDV ID: HR05789083851