Op2m/RiskExpert On-Demand – opširnije

Dodajte brzo dostupnu stručnost, iskustvo i vještinu svom timu kako biste ubrzali rješavanje ključnih problema i proširili obim poslova u vremenu obilježenom neizvjesnošću.

Poslovno savjetovanje ne mora više uključivati klasične telefonske pozive, cikluse sastanaka i radionica, te fizičke razmjene informacija i materijala, budući danas vodeći pružatelji B2B usluga koji posluju po ‘on-demand’ modelu nude pogodnost i fleksibilnost dostupnosti eksperata u vrijeme koje Vam najviše odgovara. Suvremene tehnologije i kolaboracijski alati omogućuju da konzultant bude na nekom drugom mjestu ili u nekoj drugoj vremenskoj zoni.

 • Čemu ograničavanja samo na tipične izvore ekspertize; postojeće i nove zaposlenike, velike konzultantske tvrtke ili svoju osobnu mrežu kontakata iz branše?
 • Želite li ugovoriti i plaćati uslugu vanjske ekspertske podrške samo na određeno vrijeme ukoliko Vam takve usluge ne trebaju stalno?
 • Znate li da postoji način da potrebne resurse osigurate na brži i fleksibilniji način i to po povoljnijim tržišnim uvjetima i cijenama?

Upravo Op2M/RiskExpert On-Demand programom prevladavate ograničenja vezana uz oskudne resurse, dovršavate poslovno-kritične projekte i poboljšavate ukupnu performansu Vaše organizacije!

Op2M/RiskExpert On-Demand

Dodajte Vašem timu pravu vrstu ekspertize u pravo vrijeme, kako biste povećali razinu robusnosti i stabilnosti Vaše organizacije te poboljšali njenu kompetitivnost i održivost njenih poslovnih rezultata.

Kako bismo unutar današnje ekonomije, koja se na svim razinama nalazi u procesu ubrzane tehnološke integracije, povećali vidljivost i dostupnost naših usluga, postojeću smo paletu usluga i infrastrukturu njihove dostave nadogradili digitaliziranim uslugama, kojima smo u odnos s našim klijentima dodali sloj praktičnosti, jednostavnosti i brzine. To nam je omogućilo da digitaliziramo i sustav upravljanja tim uslugama kako bismo i u vremenima obilježenim povećanom razinom neizvjesnosti mogli jamčiti stabilnost njihove dostupnosti.

Sve navedeno rezultiralo je osmišljavanjem Op2M/RiskExpert On-Demand programa koji svim našim partnerima i klijentima olakšava pristup našim uslugama i njihovu isporuku pomoću jedne integrirane platforme, pri tom im omogućujući:

 • Trenutnu i stalnu (24/7) dostupnost svih naših usluga (kao i svih informacija i korisničkih obavijesti vezanih uz njih)
 • Jednostavnost njihova odabira, prilagođavanja i ugovaranja
 • Instantnu komunikaciju s našim ekspertima
 • Određivanje vremena isporuke
 • Brzu i kvalitetnu isporuku ugovorene usluge (uz transparentniji nadzor nad statusom ugovorenih usluga)
 • Povoljniju cijenu
 • Brz i jednostavan način plaćanja

Ovakav način osiguravanja stalne dostupnosti Op2M eksperata (u vrijeme prilagođeno Vašem rasporedu) i kreiranje intuitivnih, optimalnih i ‘quick-to-deploy’ rješenja problema s kojima ste trenutno zaglavili (zbog prezauzetosti oskudnih stručnih i/ili tehničkih resursa) poboljšava kvalitetu usluge, korisničko iskustvo te potiče izgradnju povjerenja.

RiskExpert On-Demand donosi Vašoj organizaciji sposobnost lakog i brzog unajmljivanja eksperata s ciljano odabranim tipovima ekspertize i razinama iskustva iz industrije, kao i njihovo ‘posuđivanje’ uzduž cijele organizacije, što ovaj program čini opcijom koja je zaista drugačija od drugih.

Prednosti RiskExpert On-Demand programa usluga

Brz dostup neovisnim ekspertima (savjetnicima, interim menadžerima, trenerima i sistem arhitektima) s dugogodišnjim iskustvom unutar financijske industrije koji su više no dobro upoznati sa svim elementima problema s kojima se susrećete (što eliminira potrebu za dugim upoznavanjem s problemom i opetovanim ponavljanjima različitih elemenata otvorenog pitanja / poslovnog problema kojeg nastojite riješiti).

Praktična ekspertiza proizašla iz godina iskustva unutar financijske industrije, kao i velika raznolikost vještina i znanja unutar OptomCommunity zajednice eksperata i stalnih suradnika, stvaraju potrebnu razinu intuitivnosti i prilagodljivosti nužnu za lako uključivanje naših eksperata u Vaše timove različite veličine i strukture.

Kad radite s vanjskim savjetnicima, edukatorima i interim managerima, ponekad postoji puno poteškoća u identifikaciji i/ili komunikaciji stvarnog problema s kojim se susrećete. Op2M će razumjeti Vaše specifične zahtjeve i identificirati pravu osobu, ne samo sa stajališta stručnosti i tehničke sposobnosti, već u smislu svoje osobnosti i sposobnosti, koja će u najbržem mogućem roku osmisliti primjereno rješenje, te pomoći Vašem timu u njegovoj implementaciji

Naši eksperti (u suradnji s Vašim timom) u vrlo kratkom roku identificiraju problem koji je potrebno riješiti, te predlažu nekoliko opcija fizibilnih rješenja, primjerenih veličini, poslovnom modelu i budžetskim ograničenjima Vaše organizacije.

Sami odaberite najadekvatniji način komunikacije i isporuke u datom momentu:

(1)  indirektni (web-questionaire forme, e-mail, ConfCall Q&A sesije i VideoConf radionice)

(2) direktni (on-site radionice) kanali

(3) kombinirani angažmani

Dobijte razinu usluge koja Vam je potrebna – od trenutne, intuitivne podrške u rješavanju iskrslih pitanja koja priječe nastavak započetih poslovnih aktivnosti i projekata, do praktične i Vašim potrebama u potpunosti prilagođene podrške strukturiranju i implementaciji ‘quick-to-deploy’ rješenja u poslovanje Vaše organizacije.

Dodatnu vrijednost dobivate kroz jasnoću cijene i troškova. Plaćate samo za uslugu, odnosno pomoć, koju ste zaista dobili, bez potrebe ugovaranja višemjesečnih angažmana na određeno vrijeme.
Oslonite se na naše resurse i tako izgradite agilnu bazu eksperata koja će uvijek biti dostupna Vašoj organizaciji, po transparentnim uvjetima koji donose visoku vrijednost uz prihvatljivu cijenu (s nama dobivate pristup teško dostupnim vještinama i znanjima).

Višegodišnje održavanje stalnih partnerskih odnosa financijskim institucijama svih veličina unutar SEE Regije dokaz su kvalitete i prilagodljivosti naših korporativnih praksi i metoda rada, koje se temelje na povjerljivosti, potpunoj regulatornoj usklađenosti, sveobuhvatnoj kontroli kvalitete isporučivih cjelina i stvarnom transferu poslovno relevantnih znanja.

Područja naše ekspertize unutar
RiskExpert On-Demand programa usluga

 • Kontrola i upravljanja rizicima – Uključuje i modeliranje, planiranje kapitala i likvidnosti i kontinuiteta poslovanja
 • Regulatorna usklada poslovanja
 • ALM
 • Vrednovanje financijskih instrumenata
 • Naplate i upravljanja NP plasmanima
 • Financijski kontroling – Uključuje strateško i operativno financijsko planiranje
 • Poslovne analize
 • Izvještavanje i BI – Uključuje interno i regulatorno izvještavanje
 • Reinženjering, standardizacija, optimizacije poslovnih procesa
 • Krizni menadžment
 • Digitalizacija poslovanja – uključuje planiranje i projektiranje sistemske arhitekture, konfiguracija, prilagođavanje i optimizacija specijalističkih aplikacija i njihove integracije s ostalim dijelovima Vaše informacijsko-tehnološke infrastrukture, razvoj prilagođenih aplikacija (u suradnji s OptomFT)

RiskExpert On-Demand usluge uključuju:

AskOptom

Direktna Q&A komunikacija putem standardizirane web forme namijenjena brzom razjašnjavanju različitih operativnih pitanja i rješavanju manjih praktičnih problema s kojima se organizacija susreće.

VirtualOptom

Virtualni ad-hoc treninzi i on-line interaktivni edukacijski Op2M/VirtualTrainer programi kojima možete prisustvovati u realnom vremenu ili ih možete pogledati u vrijeme kada vam to više odgovara. On-demand usluge stručnog savjetovanja, projektnog menadžmenta, poslovne i prediktivne analitike, privremenog (change) menadžmenta i (re)dizajna i integracije specijalističkih IT aplikacija.

OptomPartner

Program unutar kojeg ostvarujete rezervaciju određenog broja čovjek-dana naših eksperata tijekom narednog perioda (3m, 6m odnosno 12m) u predefiniranim blokovima od 2 do 8 čovjek-dana mjesečno, temeljem čega ostvarujete popuste, čiji iznos odgovara izabranom paketu.

RiskExpert On-Demand

Idealno je rješenje za organizacije koje traže brzu, jednostavnu, učinkovitu i u potpunosti customiziranu pomoć u rješavanju poslovno kritičnih problema.
Op2M d.o.o., Strojarska cesta 20, 10 000 Zagreb, Hrvatska MB:04148541 OIB: 05789083851 upisano u sudski registar Trgovačkog suda u Zagrebu pod brojem MBS: 080888976.

Temeljni kapital iznosi 20.000,00 kn i uplaćen je u cijelosti. Osnivač i jedini član društva: Stjepan Anić.

IBAN: HR8324020061100684694 kod Erste&Steiermärkische Bank d.d., Zagreb, OIB: 23057039320

SWIFT: ESBCHR22 PDV ID: HR05789083851