Op2M/Virtual optom – opširnije

Internet čini ljudske želje lakše ostvarivim. Drugim riječima, nudi praktičnost. Praktičnost na Internetu u osnovi se postiže kroz dvije stvari: brzinom i kognitivnom lakoćom.
Ev Williams

Iako udaljen naš tim je odlučan i spreman svoja znanja i iskustva i dalje dijeliti s Vama!

Kroz VirtualOptom možete doći do svih naših standardnih programa usluga putem VideoConf, web i e-mail kanala koji omogućuju neizravni način komunikacije. Time je uvelike povećana dostupnost naših usluga koje sada, uz direktne načine interakcije (putem in-house radionica i edukacijskih programa) možete dohvatiti i putem web-based brzih Q&A sesija, te customiziranih VideoConf radionica i webinara (koristeći WebinarJam, Zoom Meetings, MS Teams i SkypeForBusiness).

BRZINA I MANJI TROŠAK

Na ovaj način omogućujemo Vam instantan dostup svim našim uslugama, bez potrebe realokacije naših ili Vaših resursa za potrebe on-site ili off-site radionica, čime štedimo na vremenu i (putnim i smještajnim) troškovima, zbog čega je sama usluga koja se isporučuje i brže dostupna i cjenovno povoljnija za Vašu instituciju.

To thrive in this new age of hyper-change and growing uncertainty, it is now an imperative to learn a new competency (to accurately anticipate the future)
— Daniel Burrus

POVEĆANA DOSTUPNOST I SIGURNOST DIJELJENE DOKUMENTACIJE

Isto tako, unutar VirtualOptom usluge omogućena je  i pohrana te razmjena projektne dokumentacije, edukacijskih materijala, analiza i izvještaja putem OptomCloud sustava čime se osigurava dostupnost predmetne dokumentacije (za koju se tijekom trajanja projekta redovno radi back-up) s bilo koje lokacije putem interneta, pomoću dodijeljenog korisničkog imena i lozinke.

Kako bismo unutar današnje ekonomije, koja se na svim razinama nalazi u procesu ubrzane tehnološke integracije, povećali vidljivost i dostupnost naših usluga, postojeću smo paletu usluga i infrastrukturu njihove dostave nadogradili digitaliziranim uslugama, kojima smo u odnos s našim klijentima dodali sloj praktičnosti, jednostavnosti i brzine. To nam je omogućilo da digitaliziramo i sustav upravljanja tim uslugama kako bismo i u vremenima obilježenim povećanom razinom neizvjesnosti mogli jamčiti stabilnost njihove dostupnosti.

Webinars offer a great opportunity to learn regardless of location, but also to attract interest from more an more companies.

Odaberite VirtualOptom usluguUključuje
BusinessBreakfastBesplatne interaktivne VideoConf radionice, za menadžere i specijaliste financijskih institucija, o aktualnim temama iz šireg područja kontrole i upravljanja rizicima, financijskog kontrolinga i regulatorne usklade poslovanja.
InHouseTrainer
On-Demand
Specijalistički webinari čiji su sadržaj i struktura posebno prilagođeni poslovnom modelu Vaše organizacije, kao i trenutnom tržišno-regulatornom kontekstu.
PublicTrainerStandardni specijalistički edukacijski programi iz naših MasterClass i Risk Management Academy programa, organizirani u formi ciklusa webinara.
Analyst On-DemandRazličite ad hoc analize i izvještaji iz domene kontrole i upravljanja rizicima, regulatorne usklade, ALM-a, naplate i upravljanja NP plasmanima, kao i poslovne analize različitih tržišnih i industrijskih segmenata, pojedinih klijenata, itd. s uključenim prezentacijsko-diskusijskim VideoConf radionicama.
Advisor On-DemandRisk consulting posebno prilagođen veličini i poslovnom modelu Vaše organizacije, kao i aktualnom poslovno-regulatornom kontekstu, koji Vam omogućujemo u formi VideoConf radionica.
InterimManager
On-Demand
Privremeni ('change') management i koordinacija poslovno-kritičnih procesa i aktivnosti u domenama u kojima je Vaša organizacija sučeljena s nedostatnim menadžerskim, voditeljskim i koordinacijskim resursima, s uključenim koordinacijskim VideoConf radionicama.
SystemArchitect
On-Demand
Prilagodba postojećih, te dizajn novih funkcionalnosti unutar specijalističkih IT aplikacija ili core sustava Vaše institucije, te njihova funkcijska integracija u postojeću IT infrastrukturu, s uključenim prezentacijsko-diskusijskim VideoConf radionicama.
Zakažite VideoConf s jednim od naših eksperata
koji će Vas provesti kroz sve tipove VirtualOptom usluga.

[contact-form-7 id=”1411″ title=”Virtual optom Video Conf”]

Novi koncept usluge, ista i prepoznatljiva razina kvalitete!

Op2M d.o.o., Strojarska cesta 20, 10 000 Zagreb, Hrvatska MB:04148541 OIB: 05789083851 upisano u sudski registar Trgovačkog suda u Zagrebu pod brojem MBS: 080888976.

Temeljni kapital iznosi 20.000,00 kn i uplaćen je u cijelosti. Osnivač i jedini član društva: Stjepan Anić.

IBAN: HR8324020061100684694 kod Erste&Steiermärkische Bank d.d., Zagreb, OIB: 23057039320

SWIFT: ESBCHR22 PDV ID: HR05789083851